Mandale

Mandale - Zmago Šmitek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zmago Šmitek
DIMENZIJA
12,45 MB
IME DATOTEKE
Mandale.pdf
ISBN
5845338949477

OPIS

Vzorci mandal, ki so se nekoč selili z azijskimi romarji, menihi in trgovci tisoče kilometrov daleč, ne glede na vse težave in nevarnosti, danes zlahka dosegajo vse dele sveta, bodisi prek množičnih medijev ali varno shranjeni v letalski prtljagi turistov. Mandale so sestavni del naših modernih življenj. Najdemo jih praktično vsepovsod, a pogosto ne vemo, od kod prihajajo, kaj je botrovalo njihovemu nastanku in del kakšnih socialnih in religioznih praks so mandale na vzhodu bile in pogosto še zmeraj so.

januar 2010 Avtorici: Vanda Omejc in Gabrijela Železnik Razstavna dvorana NUK, vsak dan razen nedelje od 10.00 do 19.00, v soboto od 9.00 do 13.00 ure Razstavljeni bodo originali mandal, narisani s čopičem na steklu v tehniki majhnih Pobarvanke mandale (17) 79. Pobarvanke medvedek Pu (8) 80.

Globok simboličen pomen mandale in raznolikost vzorcev omogoča duši, da se sprosti od naporov. The specification which Mandale Homes provide is excellent in comparison to other sites locally that we looked at. I would highly recommend Mandale Homes to family and friends who are thinking of buying new.

POVEZANE KNJIGE