Julija med besedami

Julija med besedami - Petra Dvořáková | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Dvořáková
DIMENZIJA
9,50 MB
IME DATOTEKE
Julija med besedami.pdf
ISBN
7485905217040

OPIS

Gre za prvoosebno pripoved, glavna pripovedovalka je Julija, tako da bralec doživlja pripoved skozi otroške oči in se sreča z razlagami številnih »težkih« besed, kot so ločitev, odvisnost, spletno nadlegovanje, otroci s posebnimi potrebami idr., pa tudi malo manj težkih besed, kot so kreditna kartica, depilacija, kolerabica ipd. Julija bralcem pomaga, da spoznajo te besede prek prikupnih in jasno razumljivih razlag, ki so domiselno vpletene v poglavja in njihove posamezne pripetljaje. Bralci se seznanijo tudi z Mehkohrušnikom, posebnim zvezkom, kamor se zapisujejo različne koristne stvari, včasih pa tudi kakšne neumnosti. Avtorica s pomočjo Julije in njene pripovedi bralce na spontan način vodi k razmisleku o pomenu in uporabi besed in o pomembnih življenjskih vprašanjih.

Datum vnosa: 22. januar 2016 http://www.s-sers.mb.edus.si/gradiva/w3/slo/053_pomenska_razmerja/01_index.html Dimičeva 9, 1000 Ljubljana, Slovenia.

Gre za prvoosebno pripoved, glavna pripovedovalka je ... Julija med besedami; Julija med besedami. 3.70 out of 5 based on 27 customer ratings (27 ocen bralcev ) ...

POVEZANE KNJIGE