Dnevnik iz bunkerja

Dnevnik iz bunkerja - Kevin Brooks | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kevin Brooks
DIMENZIJA
8,4 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik iz bunkerja.pdf
ISBN
6055749868768

OPIS

Roman Dnevnik iz bunkerja je s svojim izidom dvignil precej prahu v Veliki Britaniji, zagotovo pa še več po tem, ko je prejel prestižno nagrado Carnegie Medal. Britanski The Telegraph z očitki začenja že v samem naslovu, ki je zastavljen kot vprašanje, zakaj bi si kdo želel, da najstniki berejo takšne knjige, nadaljuje pa s tem, da gre za nevarno in nizkotno zgodbo, saj vsebuje teme, kot so odvisnost od heroina, poskus posilstva, mučenje in umor.The Guardian je v svojem pisanju o romanu bolj objektiven in bistveno manj negativno nastrojen, med drugim pa podaja tudi utemeljitev komisije, ki je roman nagradila. Komisija je poudarila, da je avtor v knjigi ustvaril povsem verodostojen svet s prepričljivo pripovedjo, verjetnimi literarnimi osebami in pisanjem, ki izstopa po svoji odličnosti. Helen Thompson, članica odbora za podelitev nagrade pa se je številnim očitkom postavila v bran z izjavo, da je Dnevnik iz bunkerja »zagotovo knjiga, za katero bi se Carnegie moral zavzemati – veličastno napisana, razpoloženjska in dobro sprejeta pri bralcih«. Poudarila je tudi, da mladi knjigo kar požirajo.

Med njimi se po začetnem šoku počasi začnejo spletati odnosi - kar v obliki ... O delu Roman Dnevnik iz bunkerja je s svojim izidom dvignil precej prahu v Veliki Britaniji, zagotovo pa še več po tem, ko je prejel prestižno nagrado Carnegie Medal. Britanski The Telegraph z očitki začenja že v samem naslovu, ki je zastavljen kot vprašanje, zakaj bi si kdo želel, da najstniki berejo takšne knjige, nadaljuje pa s tem ... Dnevnik iz bunkerja Kevin Brooks O KNJIŽEVNA DELA NAD 13 LET proza Oblika: dnevniki.

Kevin Brooks. Julija med besedami. Vojni dnevnik Filipa Jurkoviča je dosegel zelo dober odziv bralcev in je bil že dvakrat ponatisnjen.

POVEZANE KNJIGE