Angel v soseski

Angel v soseski - Kristín Steinsdóttir | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristín Steinsdóttir
DIMENZIJA
9,61 MB
IME DATOTEKE
Angel v soseski.pdf
ISBN
3293373159734

OPIS

Askur živi z mamo v bloku v zahodnem delu islandskega mesta Reykjavik. Vsi mislijo, da tam živijo samo zelo običajni ljudje – ampak Askur ve, da to ni res. Naokoli se potikajo volkodlak, Pika Nogavička, srebrna ribica in angel, če omenimo samo nekatere.Angel v soseski je osupljiva in izvirna zgodba, v kateri fantove fantazije o življenju ustvarijo neštete podobe, saj je njegova domišljija brez meja.O AVTORICI:Kristín Steinsdóttir je ena najbolj priznanih islandskih pisateljic za otroke. Za svoje delo je prejela številne nagrade, med drugim tudi Nordijsko nagrado za otroško književnost in Islandsko nagrado za otroško književnost, hkrati pa je bila nominirana za nagrado Nordijskega sveta za književnost. Za zasluge na področju islandske književnosti je bila odlikovana z najvišjim odlikovanjem Republike Islandije, z redom Sokola.

Alita: Bojni angel 2019 ... Angel v soseski 25,00 ... 20,00 € 10,00 € Dodaj v košarico; Juan José Millas.

april 2017 Najbolj popoln in pregleden TV-spored za Planet TV, POP TV, Kanal A, SLO 1, SLO 2, HBO in druge TV programe. Kategorizirani dnevni TV-sporedi z opisi in ocenami oddaj. 2.035.312 izdelkov 440 trgovin 6.525 znamk .

POVEZANE KNJIGE