Angel v soseski

Angel v soseski - Kristín Steinsdóttir | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristín Steinsdóttir
DIMENZIJA
3,99 MB
IME DATOTEKE
Angel v soseski.pdf
ISBN
7921772918454

OPIS

Askur živi z mamo v bloku v zahodnem delu islandskega mesta Reykjavik. Vsi mislijo, da tam živijo samo zelo običajni ljudje – ampak Askur ve, da to ni res. Naokoli se potikajo volkodlak, Pika Nogavička, srebrna ribica in angel, če omenimo samo nekatere.Angel v soseski je osupljiva in izvirna zgodba, v kateri fantove fantazije o življenju ustvarijo neštete podobe, saj je njegova domišljija brez meja.O AVTORICI:Kristín Steinsdóttir je ena najbolj priznanih islandskih pisateljic za otroke. Za svoje delo je prejela številne nagrade, med drugim tudi Nordijsko nagrado za otroško književnost in Islandsko nagrado za otroško književnost, hkrati pa je bila nominirana za nagrado Nordijskega sveta za književnost. Za zasluge na področju islandske književnosti je bila odlikovana z najvišjim odlikovanjem Republike Islandije, z redom Sokola.

Srečanje je bilo predlagano s strani Založbe Malinc, ki je prevedla pisateljičino knjigo Angel v soseski v slovenski jezik.. V sklopu obiskov in predstavitev knjige se je ustavila tudi v Mirni Peči, kjer jo je ... Mladinska knjiga napoveduje knjižna dela projekta Povej mi svojo zgodbo tudi v obliki e-knjige.

Angel v soseski je osupljiva in izvirna zgodba, v kateri fantove fantazije o življenju ustvarijo neštete podobe, saj je njegova ... Angel v soseski Kristín Steinsdóttir Askur živi z mamo v bloku v zahodnem delu islandskega mesta Reykjavik. Vsi mislijo, da tam živijo samo zelo običajni ljudje - ampak Askur ve, da to ni res. Čudovit dan v soseski.

POVEZANE KNJIGE