Zakon narave

Zakon narave - Kari Hotakainen | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Kari Hotakainen
Zakon narave.pdf

Mama je priklenjena na invalidski voziček, oče pa je naglušen, rahlo ga že zapušča spomin, zato se je z njim najbolje pogovarjati v živo. Zakon narave je hkrati smrtno resen in na moč zabaven roman. Groza in lepota, življenje in smrt ter jok in smeh se v njem izmenjujejo z bliskovito naglico.

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Podjetnik Rautala se zjutraj vsede v avto, da bi se odpeljal obiskat svoja ostarela starša, ki živita na podeželju. Mama je priklenjena na invalidski voziček, oče pa je naglušen, rahlo ga že zapušča spomin, zato se je z njim najbolje pogovarjati v živo. Zakon narave je hkrati smrtno resen in na moč zabaven roman.