V kavarni izgubljene mladine

V kavarni izgubljene mladine - Patrick Modiano | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick Modiano
DIMENZIJA
12,19 MB
IME DATOTEKE
V kavarni izgubljene mladine.pdf
ISBN
7152281424121

OPIS

Patrick Modiano je že s svojim prvim romanom La Place del\\' Etoile leta 1968 v Franciji vzbudil veliko zanimanja in prejel nagrado Roger Nimier. Za roman Les Boulevards de ceinture je štiri leta kasneje prejel Veliko nagrado za roman Francoske akademije in leta 1978 prestižno Goncourtovo nagrado za Ruedes boutiques obscures, kar ga je povzdignilo med sodobne klasike francoske književnosti.

Tudi v ... Modianov roman V kavarni izgubljene mladine (Dans le café de la jeunesse perdue) se dogaja v Parizu šestdesetih let, ko se skupina ljudi, med njimi detektiv dvomljivega ozadja, detektivom v senčnem ozadju, sprašuje, kaj se dogaja ali kaj se je dogajalo z mlado Louki, ki svoje življenje, kot zvemo na zadnji strani, konča s samomorom. V kavarni izgubljene mladine: Pariz in njegova okrožja. Ulice in kavarne.

To so idealne kave za pitje v kavarni, kjer beremo časopis in knjige ter ob tem počasi srebamo napitek." 62. S.

POVEZANE KNJIGE