Sončni kralj 2

Sončni kralj 2 - Guido Gerosa | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guido Gerosa
DIMENZIJA
3,58 MB
IME DATOTEKE
Sončni kralj 2.pdf
ISBN
6552694333999

OPIS

Ludvik XIV. je oblast prevzel leta 1661, komaj triindvajsetleten. V petdesetih letih svoje vladavine je poskrbel, da je Francija zavladala političnemu in kulturnemu življenju Evrope. Začrtal je popolno absolutno monarhijo. Bil je ljubitelj vseh zvrsti umetnosti, med drugim je zgradil čudoviti dvorec Versaj s sijajnimi vrtovi.V drugem delu biografije so predstavljena tri zadnja poglavja: Veliko kraljestvo, Apoteoza, Triumf in tragedija.

Vrsta gradiva - življenjepis ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava ... Pozdravljeni na spletnem mestu Mestne knjižnice Kranj, Gregorčičeva ulica 1, 4000 Kranj, SI Slovenija, [email protected] Hojs se strinja s 75 % zapisanega v interpelaciji, a on ni "sončni kralj, ki lahko prepoveduje ali dovoljuje koncerte" ... "Torej gospod Gorenak 2,7, Virant 3, Žnidarjeva 2,5, Poklukar 2,6 in jaz 2 na obdobje." ... 2.

Ostali nevoščljivi vladarji so se združili proti njemu... See more of Sončni Kralj on Facebook. Log In.

POVEZANE KNJIGE