Slikovni priročnik fizika

Slikovni priročnik fizika - Chris Oxlade, Corinne Stockley, Jane Wertheim | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Oxlade, Corinne Stockley, Jane Wertheim
DIMENZIJA
6,1 MB
IME DATOTEKE
Slikovni priročnik fizika.pdf
ISBN
1023064563206

OPIS

Bogato ilustriran priročnik o fiziki Corrine Stockley, Jane Wertheim in Chrisa Oxladea nam na prijazen in prikupen način približa tudi najbolj zapletene fizikalne pojme.Kako zabavna in prikupna je lahko fizika spoznamo iz novega Slikovnega priročnika Tehniške založbe Slovenije.Mehanika in splošna fizikaToplotaValovanjeElektrika in magnetizemAtomska in jedrska fizikaVse to in še marsikaj je upodobljeno z bogatimi ilustracijami in uporabnimi diagrami. Je idealna literatura za vse, ki se učijo fiziko, in bo v pomoč pri pripravah na preizkuse znanja ter izpite.

nov 2015. Corinne Stockley, Jane Wertheim, Chris Oxlade ( 0) ISBN/EAN:P_9789612514051.

Dodali so veliko novega slikovnega gradiva, osvežili vrsto poskusov in primerov, pripisali nove naloge in vprašanja. N FIZ N FIZIKA 109. STOCKLEY, Corinne Slikovni priročnik.

POVEZANE KNJIGE