Rastlinjaki na vrtu

Rastlinjaki na vrtu - Miša Pušenjak | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miša Pušenjak
DIMENZIJA
11,63 MB
IME DATOTEKE
Rastlinjaki na vrtu.pdf
ISBN
4676230924882

OPIS

Kako podaljšati sezono gojenja vrtnin na vrtu? Rešitev je rastlinjak. Miša Pušenjak je spet prisluhnila najpogostejšim vprašanjem resnih vrtnarjev in vrtičkarjev. Zvemo, kako izberemo in postavimo pravi rastlinjak, kaj je pomembno pri zemljišču in prehrani rastlin. Seznanimo se z nujnostjo namakanja in posebnostmi varstva rastlin ob pogojih, ki vladajo v rastlinjaku. Podrobno so predstavljene posamične vrtnine za dober pridelek in pester kolobar. Pri vsaki vrtnini nam s praktičnimi nasveti in drobnimi namigi olajša vrtnarjenje v rastlinjaku.

Tako si bomo skozi celo leto zagotovili domač pridelek vrtnin. Uporaben bo tudi za pridelavo sadik in shranjevanje rastlin.

Najcenejša rešitev za rastlinjak je praviloma najslabša. V našem vrtu smo postavili pravi rastlinjak, ki je primeren za vzgojo vseh vrst zelenjave in cvetja.

POVEZANE KNJIGE