Prenašati bit sveta

Prenašati bit sveta - Rok Svetlič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rok Svetlič
DIMENZIJA
9,99 MB
IME DATOTEKE
Prenašati bit sveta.pdf
ISBN
6909245538193

OPIS

Knjiga odpira problematiko filozofije prava na ravni odnosa mišljenja in biti, ter povzroča številne defekte pri funkcioniranju prava.Analizira dela avtorjev, v katerih odklanjanje obstoječega sveta nastopa kot negativna gesta, ki omogoča ohranjanje ideje metafizičnega preseganja človekove biti v svetu.Izpostavljeni so zlati naslednji avtorji: S. Žižek, A. Badiou, A. Negri, N. Klein..

V njej razgrinja razloge iz zgodovine filozofske misli za življenjski slogan, ki pravi, da nekaj mora biti narobe, pa čeprav kaže, da je stanje dobro. 42 Svetlič, Rok Prenašati bit sveta : ontologija prava in države C - Cerknica#01 43 Rifkin, Jeremy Družba ničelnih mejnih stroškov : internet stvari in ekonomija souporabe C - Cerknica#01 44 Svetina, Peter Sredi sreče in v četrtek zjutraj S - Stari trg#02 45 Krančan, David Pijani zajec R - Rakek#04 46 »Gre za delo s področja klasične ontologije, v katerem se srečujeta dva ključna misleca filozofske tradicije, G. W.

Ob knjižnih novostih bomo napovedali tudi gostovanje romunskega Narodnega gledališča Marina Sorescuja iz Krajove v ... Rok Svetlič, Prenašati bit sveta (Slovenska matica, 2015) »Gre za delo s področja klasične ontologije, v katerem se srečujeta dva ključna misleca filozofske tradicije, G. W.

POVEZANE KNJIGE