Preboj

Preboj - Adrian Predrag Kezele | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adrian Predrag Kezele
DIMENZIJA
9,32 MB
IME DATOTEKE
Preboj.pdf
ISBN
4786881587558

OPIS

Pripravite se na nekaj nepričakovanega. Pripravite se na Preboj! Preboj govori o nenavadni sposobnosti našega uma, da ustvari privid in se omejuje znotraj želene ali neželene resničnosti.Človeško življenje temelji na velikem številu takšnih drobnih iluzij, na prvi pogled nedolžnih pripisovanj pomenov in zaključkov, ki se sčasoma nakopičijo in sprevržejo v človeško dramo, nerazumevanje, prepire in trpljenje.Proces, s katerim naš um ustvarja privid, je tako vsakdanji in tako pogost, da se mu brez razmišljanja in z zaupanjem prepuščamo v vsakem trenutku svojega življenja, pri tem pa ne opazimo odmika od resničnosti, ki tako nastane.A vendar je naš um zmožen še nečesa drugega - sprevidi lahko od kod izvira privid in stvarnost ugleda takšno, kakršna je.Na tak način enkrat za vselej opravi s kakršnimikoli omejitvami ali vsiljenimi vzorci in nas preda svobodnemu toku življenja.Zamisli in metode, ki se skrivajo v knjigi, so edinstvene in jih ni mogoče najti nikjer drugje. Ključna je revolucionarna NLF* tehnika branja, ki prinaša umu svobodo in nepogojenosti. NLF deluje kot čarovnija!Najboljše od vsega je, da niso potrebni nikakršni predpogoji, priprave, znanje ali izkušnje. Kot praktična metodologija je NLF dostopen vsem, kjer koli in kadar koli. Če hočete preizkusiti čarovnijo, morate zgolj prebrati pričujočo knjigo in poslušati tiste njene dele, ki jih je mogoče posneti (skupaj s knjigo dobite tudi brezplačno aplikacijo, ki jo lahko prenesete na svoj pametni telefon.). Vznemirljiva možnost, mar ne? S pomočjo sodobne tehnologije** se ta edinstvena izkušnja s papirja pretaka na vaš pametni telefon, z njega pa v vaša ušesa in na koncu v vaš um in srce.Uživajte! * NLF je kratica za nekonceptualne lingvistične forme.** S knjigo prejmete brezplačno aplikacijo s posnetimi branji v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Med njimi so bili tudi še živeči heroji filma. Translations for „preboj" in the Slovenian » English Dictionary (Go to English » Slovenian) prebòj N m. preboj.

Če se učinki zdravljenja izkažejo za trajne ... PRE-BOJ, gradbeni inženiring, d.o.o., Langusova ulica 17C, 4240 Radovljica. Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem ... 74 let po bitki na Menini planini je na velika platna končno prišel partizanski film Preboj.

POVEZANE KNJIGE