Pravilno ravnanje z dojenčkom (baby handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov

Pravilno ravnanje z dojenčkom (baby handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov - Špela Gorenc Jazbec | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Špela Gorenc Jazbec
DIMENZIJA
6,81 MB
IME DATOTEKE
Pravilno ravnanje z dojenčkom (baby handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov.pdf
ISBN
5360092227688

OPIS

Priročnik je namenjen vsem staršem in njihovim malčkom, ki si želijo na najpristnejši in najnaravnejši način doživeti starševstvo že od vsega začetka.Razdeljen je na dva glavna dela. Prvi je namenjen predstavitvi ustreznih pripomočkov in opreme, kjer so opisana vsa pomembna dejstva, ki jih je pred odločitvijo za nakup koristno poznati, saj se nemalokrat zgodi, da starši za otroka kupijo vrsto pripomočkov in opreme, samo zato, ker jih o tem prepričajo prodajalci. Otroku pa s tem nič ne koristijo, lahko mu celo škodijo. Zakaj bi torej potrošili preveč denarja za nepotrebne in nekoristne stvari?V drugem delu pripročnika pa je opisano pravilno ravnanje z dojenčkom oziroma z otrokom ("baby handling"). Otrokov razvoj gre naprej sam od seba, saj ga ima vsakdo zapisanega v genih. Z napačnim ravnanjem pa razvoj vseeno lahko upočasnimo oziroma mu odvzamemo kakovost. V priročniku, ki je pred vami, je kar nekaj osnovnih informacij, popolnoma drugačen je tudi način razmišljanja o vašem otroku in ravnanju z njim - od držanja v naročju, preoblačenja, hranjenja, podiranja kupčka, kopanja in še mnogo več.

Prvi del govori o ustreznih pripomočkih in opremi, drugi del pa je namenjen pravilnemu ravnanju z dojenčkom oziroma otrokom ("baby handling"). Namenjen je ... Pravilno ravnanje z dojenčkom ("baby handling") ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov Špela Gorenc Jazbec Priročnik o pravilnem ravnanju z dojenčkom priporočajo fizioterapevti, razvojni terapevti, patronažne sestre, babice, pediatri… Ravnanje z zdravim dojenčkom ali " baby handling" ...

O: Včasih so se s pravilnim ravnanjem srečevali le tisti starši in otroci, ki so hodili na obravnave v razvojne ambulante. Spela Gorenc Jazbec is the author of Pravilno ravnanje z dojenčkom (baby handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov (5.00 avg rating,... Z DOJENČKOM (»baby handling«) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov. Knjiga-v6d.qxd.

POVEZANE KNJIGE