Polona ga žge

Polona ga žge - Polona Požgan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polona Požgan
DIMENZIJA
9,33 MB
IME DATOTEKE
Polona ga žge.pdf
ISBN
8079006458016

OPIS

"Obožujem kuharijo, hrano, zelišča, sestavine, lončke, krožnike, posode in vse ostalo, kar sodi poleg. Obožujem poletne dneve, ko na mojem vrtu kraljuje žar, jaz pa, pomirjena s sabo in s svetom, na rešetkah obračam sočen stejk. Obožujem jesen, ko lahko zasanjano gledam skozi okno svoje kuhinje in opazujem prve meglice, ki se dvigajo nad njivami, jaz pa že vonjam bučno juho, ki se čara v rdečem loncu. Rada imam zimo, ko iz našega kamina v dnevni sobi prasketa ogenj, na štedilniku pa brbota goveja juha. In rada imam pomlad, ker vem, da vrt za mojo hišo ponovno čaka moje roke. Pa da ne bo pomote! Ni vse romantika, vmes so seveda dnevi, ko nimam rada ničesar in nikogar, ampak … slej ko prej me ponovno prime tisto hrepenenje, povezano s kuharijo.Če se tudi vi dobro počutite »za štedilnikom«, potem vas ta knjiga vabi, da jo prelistate, preizkusite in, upam, kmalu tudi zapackate, kar bo prvi znak, da je koristna!"

Rada in dobro kuham. Vabim te v mojo kuhinjo v nedeljo, ob 18.20, na POP TV. Pročitajte opis za emisiju na Pop TV - Polona ga žge.

S preprostimi, a okusnimi domačimi jedmi nas že od septembra razveseljuje v kuharski oddaji Polona ga žge, zdaj pa je svoje najljubše recepte zbrala tudi v obsežni kuharski knjigi z istoimenskim naslovom. Polona ga žge. 8.6K likes.

POVEZANE KNJIGE