Odloči se za srečo

Odloči se za srečo - Aleksander Šinigoj | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksander Šinigoj
DIMENZIJA
9,51 MB
IME DATOTEKE
Odloči se za srečo.pdf
ISBN
1689670468231

OPIS

Sreča, o kateri govori knjiga Odloči se za srečo, ni neko končno stanje, temveč je povezana z aktivnostjo. Sreče si ne nadenete, kot si oblečete plađšč, srečno gretse do trgovine, srečno poljubite ženo, srečno preberete knjigo. Uživajte v branju in učenju. Kaj več si človek sploh lahko želi?V knjigi, ki je pred vami, je nekje med vrsticami in zgodbami skrita ena izmed pomemebnejših skrivnosti življenja. Morda jo boste odkrili že pri prvem branju, morda vam bo skrivnost ostala skrita in jo boste odkrili ob ponovnem branju, listanju.Večina ljudi danes nima cilja ali smeri za svoje življenje.Vsakič, ko ste jezni, žalostni, v strahu ali v katerem koli drugem čustvenem stanju, se vaše telo na to stanje odzove tako, da vam sporoči, da to, kar počnete, telesu ni prijetno.Če ste pozitivni v življenju, vas to čisto nič ne stane.Pomislite, kolikokrat ste ponovili prepričanja, vzorce, način razmišljanja, ki vam danes ne koristijo.Največja odvisnost današnjega časa niso hrana, mamila, alkohol, temveč so izgovori.Na ta svet ste prišli in to je vaša pravica ob rojstvu, da ste srečni.Ko sodite druge, po nepotrebnem porabljate lastno pozornost in energijo, namesto da bi se ukvarjali s tem, kar je vaše poslanstvo.Veliko razmišljanj, ki jih imate, je takšnih, da sploh ne veste, da jih imate in da vas omejujejo.Ne razmišljajte o tem, ali je kozarec na pol poln ali prazen, pomislite raje, da imate na voljo vodo in pipo v kuhinji, kjer lahko polnite kozarec, kakor želite."Ko sem stopil ven skozi glavna vrata zapora na svobodo, sem vedel, da če ne bom pustil svoje grenkobe in jeze za sabo, bom za vedno ostal v zaporu." Nelson Mandela"Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenu." Mark Twain"Prižgi luč, namesto da se pritožuješ nad temo." Kitajski pregovor"Spremeni svoje misli in spremenil boš svoj svet." Norman Vincent Peale"Reči ljudem NE je del prebujanja. Del prebujanja je, da živite svoje življenje, kot vam ustreza. In razumete, to ni sebično. Sebično je zahtevati, da nekdo drug živi svoje življenje tako, kot se vam zdi prav." Anthony de Mello"Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu, da greš za soncem. Na svetu si, da sami si sonce in da s sveta odganjaš - sence." Tone Pavček"Vaš čas je omejen, zato ga ne zapravljajte za to, da bi živeli življenje nekoga drugega. Ne pustite se ujeti v dogmo - da bi živeli z rezultati razmišljanj drugih ljudi. Ne dovolite, da hrup drugih mnenj zaduši vaš notranji glas. Najpomembnejše je, da imate pogum, da sledite svojemu srcu in intuiciji. Ta dva nekako že vesta, kaj si resnično želita postati." Steve Jobs

Sreča, o kateri govori knjiga Odloči se za srečo, ni neko končno stanje, temveč je povezana z aktivnostjo.Sreče si ne nadenete, kot si oblečete plađšč, srečno gretse do trgovine, srečno poljubite ženo, srečno preberete knjigo. Odloči se za srečo, Aleksander Šinigoj "Živite lahko samo na dva načina. Tako, kot da ni nič čudež, ali pa kot da je vse čudež." Albert Einstein "Bodi mavrica v oblaku drugega." Maya Angelou Eni ljudje spijo vse življenje in se nikoli ne zares prebudijo.

Nikoli ne zares zaživijo. In Sreča, o kateri govori knjiga Odloči se za srečo , ni neko končno stanje, temveč je povezana z aktivnostjo.

POVEZANE KNJIGE