Nekaj sladkega

Nekaj sladkega - Beba Splichal, Hana Splichal | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Beba Splichal, Hana Splichal
DIMENZIJA
7,79 MB
IME DATOTEKE
Nekaj sladkega.pdf
ISBN
9176361041768

OPIS

Knjiga veganskih receptov za izbirčne Nekaj sladkega prinaša več kot petdeset receptov za deserte, pripravljene brez jajc, mleka in masla, tudi presne sladice, nekaj brezglutenskih in takšnih, ki ne vsebujejo sladkorja. Knjiga se bere kot zgodba, hkrati pa je priročnik za vegane pri peki brez laktoze, glutena, soje ali oreščkov.

INTERAKTIVNE VAJE in USTVARJALNICA. e-BRANJE in POSLUŠANJE Jani in Petra skupaj nad sodelavko: Boljše, da te jutri ni Ta teden si je voditeljica Pop Ina Ota Roš malce privoščila kolega, ki vodita informativno oddajo, Petro Kerčmar in Janija Muhiča, saj ju je označila za dinozavra, ker sta se spominjala, kako je bilo včasih na stacionarnih telefonih treba dobesedno zavrteti številko.

Poskusite biti čim bolj samostojni. Pozivam vse učence, ki se do sedaj še niste odzvali s pošiljanjem opravljenih nalog.

POVEZANE KNJIGE