Kaj je družina?

Kaj je družina? - Fabrice Hadjadj | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Fabrice Hadjadj
Kaj je družina?.pdf

Tik pred referendumom o noveli Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih bo Založba Družina izdala prevod knjige francoskega avtorja Fabrica Hadjadja Kaj je družina?. Na to preprosto vprašanje avtor odgovarja: »Gre za tako osnovno vprašanje, da se lahko vprašamo, ali se sploh postavlja. Lahko se celo čudimo, da smo skupaj tu in se sprašujemo o tako jasni stvari.«

Sprašuje otroke o vsem, kar jo čaka in oni ji na izviren otroški način razlagajo, kar jo zanima. Prisluhnimo, kako so ji razložili, kaj pomeni beseda DOM: - Dom je tam, kjer si lahko to, kar si in te imajo radi. BESEDNA DRUŽINA.

Družina je osnovna enota človeške družbe, čeprav jo v širšem smislu poznamo tudi v živalskem svetu, in je skupnost članov ... Deklica je zelo radovedna in želi spoznati novi svet, novi dom, v katerega bo prišla. Sprašuje otroke o vsem, kar jo čaka in oni ji na izviren otroški način razlagajo, kar jo zanima.