Igriva abeceda

Igriva abeceda - Breda Pugelj | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Breda Pugelj
DIMENZIJA
9,26 MB
IME DATOTEKE
Igriva abeceda.pdf
ISBN
1290381613391

OPIS

Slikanica pisateljice Brede Pugelj in ilustratorke Urške Stropnik Šonc otrokom na privlačen način približa abecedo.Nekega dne so se igrive črke abecede zbrale na sestanku in odločile, da ne bodo več stale v vrstnem redu, kot ga določa slovar. Ko so spoznale, da bi to lahko povzročilo hudo zmedo, so sklenile, da se bodo zabavale na drug način. Vsaka od njih bo povedala zgodbo ali pesmico, ki se začne z njenim imenom. Začel je A s pesmico Ata, nato B s pripovedko Balon in tako naprej do črke Ž. Nastale so raznolike pripovedke in zabavne pesmice, ki jim bodo z veseljem prisluhnili radovedni mladi nadebudneži. Še toliko bolj, ker jih dopolnjujejo izvrstne ilustracije. Ob tem bodo pa še mimogrede spoznavali črke in abecedo.

Igre so razvrščene v slikovnem prikazu, z opisom igre in sliko, v kronološkem vrstnem redu objave od najnovejše do najstarejše. Trenutno ste na strani 1. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Abeceda športa je vadba, namenjena otrokom, ki radi spoznavajo in izvajajo različne športne vsebine, ter tako pridobivajo gibalne sposobnosti in spretnosti. Atletska abeceda je namenjena vsem otrokom, ki se želijo rekreirati ter ob tem na igriv način spoznavati atletiko in njene discipline (tek, skok, met). Igriva abeceda Breda Pugelj 22,90 € Dodaj v košarico Svoboda in prepoved kultura v obdobju terorja Mihail Riklin 29,00 € Dodaj v košarico Murambi, knjiga o okostjih Boubacar Boris Diop 17,01 € Dodaj v košarico Informacije o ceni programov: Tudi cene so seveda pomembne pri izbiri ponudnika.

jul 2007 ( 0) ISBN/EAN:P_9789610101567. Redna cena: 4,95 € Knjiga z igrami za tri- in štiriletnike: - preproste uganke - zabavni labirinti - igre za opazovanje in razmislek ...

POVEZANE KNJIGE