Filozofija ekonomije

Filozofija ekonomije - Sergej Bulgakov | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sergej Bulgakov
DIMENZIJA
4,84 MB
IME DATOTEKE
Filozofija ekonomije.pdf
ISBN
5304703880711

OPIS

Bulgakova filozofija ekonomske dejavnosti, njegova vizija odnosa med Bogom, človekom in naravo je skoraj za celo stoletje prehitela svoj čas tako v Rusiji kot na Zahodu; pravo zanimanje za to filozofijo se je pojavilo šele v zadnjih desetletjih, in sicer na več področjih.Njegova vizija oziroma strategija modernizacije, nujnost prilagoditve kapitalizma narodni in kulturni identiteti, ki vključuje tudi religiozno izročilo, je nekaj, kar že dlje časa poznajo na različnih koncih sveta (recimo na Japonskem, Tajvanu ali v Singapurju), medtem ko evropske države brezglavo in brezuspešno uvajajo zahodni tip kapitalizma. (Urša Zabukovec)

Predstavitev. Nagovor dekana; Vodstvo; Poslanstvo, vizija, vrednote; Razvoj fakultete; Akreditacije; Zaslužni profesorji; Vizitka; Center za razvoj ... © 2001-2012 KUD Logos.

Ta zbornik nam bo, upam, nekoliko olajšal delo. Filozofija · Zgodovina ... Zgodnja uporaba ekonomije je bila namenjena predvsem gospodinjstvu, torej upravljanju sredstev in ljudi za kvalitetno preskrbo.

POVEZANE KNJIGE