Ekonomska svoboda sveta 2015

Ekonomska svoboda sveta 2015 - James Gwartney, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Gwartney, ... [et al.]
DIMENZIJA
10,36 MB
IME DATOTEKE
Ekonomska svoboda sveta 2015.pdf
ISBN
2517189606930

OPIS

Indeks objavljen v Ekonomska svoboda sveta meri stopnjo, do katere javne politike in institucije držav podpirajo ekonomsko svobodo. Temelji ekonomske svobode so svobodna izbira, prostovoljna izmenjava, svoboda vstopa na trge in tekmovanje, varnost oseb in zasebne lastnine. Najbolj ocenjene države: Hongkong, Singapur, Nova Zelandija, Švica, Združeni arabski emirati, Mauritius, Jordanija, Irska, Kanada in Združeno Kraljestvo. Najnižje ocenjene države: Angola, Srednjeafriška republika, Zimbabve, Alžirija, Argentina, Sirija, Čad, Libija, Republika Kongo in Venezuela...

19 min. Interpelacijo zoper ministra Ciglerja Kralja za zdaj podprla le LMŠ in Levica 1. Tedenska 55-minutna oddaja magazinsko-informativnega formata, ki ob ponedeljkih zvečer ob 21.uri v živo teče na prvem programu TV Slovenija, je postala kultna zaradi svojega alternativnega in drznega pristopa k obdelavi različnih tem in dogodkov.

Inštituti Ifo, Insee in Istat ugotavljajo, da bo v prvem in drugem četrtletju leta 2015 rast 0,3-odstotna. Domače povpraševanje naj bi tako ... "Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja.

POVEZANE KNJIGE