Duša vodenja

Duša vodenja - Deepak Chopra | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Deepak Chopra
DIMENZIJA
11,34 MB
IME DATOTEKE
Duša vodenja.pdf
ISBN
4407707176303

OPIS

Deepak Chopra, dr. med., je prehodil ugledno poslovno pot kot pisatelj, predavatelj in zdravnik. Je avtor mnogih svetovnih knjižnih uspešnic in ustanovitelj Choprovega centra za dobro počutje v Carlsbadu v Kaliforniji. V pričujoči knjigi se ukvarja z vodenjem, današnjim voditeljem odpira vrata do skrivnosti uspeha.Še nikdar nismo tako močno potrebovali razsvetljenega voditelja, kot ga potrebujemo zdaj. Prav gotovo je ta refren mogo~e slišati že stoletja, pa vendar. V drugem desetletju enaindvajsetega stoletja je človeštvo grožnja za svoj lastni obstoj, s tem ko slepo spodkopava nosilne stebre okolja, ki oskrbuje naše življenje. V iskanju rešitev za velike težave našega časa se ne moremo več obračati na oblast, pa naj bo še tako dobronamerna, ali na kogar koli drugega razen na nas same. Pa še pri zanašanju nase moramo poseči globlje od neprestanega vpitja ega, globlje od logike in razuma, vse do mirnega prostora v sebi: do kraljestva duše.

Lahko rečemo, da so animatorji tisti, ki dajejo dušo (anima = duša). V večini so to srednješolci, študentje, v zadnjem času pa tudi mladi po prejemu sv.

Redna cena: 25,00 € Odločitev postati voditelj je ključnega pomena za posameznika - odločitev, da iz teme stopi na svetlobo. Vodenje se začne doma in v srcu. Duša vodenja - Odklepanje svojega potenciala za veličino 25.00 € 23.75 € Deepak Chopra, dr.

POVEZANE KNJIGE