Delfinja vzgoja

Delfinja vzgoja - Shimi Kang | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shimi Kang
DIMENZIJA
9,11 MB
IME DATOTEKE
Delfinja vzgoja.pdf
ISBN
7910618850301

OPIS

Kako vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke, ne da bi se vam bilo treba spremeniti v tigra? Knjižna uspešnica "Delfinja vzgoja" na podlagi najnovejših raziskav v nevroznanosti in znanosti o vedenju razkrije, zakaj preveč nasilni, z nadzorom obsedeni »tigrovski starši« in permisivni »starši meduze« notranjo motivacijo v resnici zavirajo.

Ne gre samo za metodo, kako ravnati s svojim otrokom, ampak tudi za to, kako biti z otrokom - in hkrati živeti svoje lastno življenje. Ne trudimo se otroka spremeniti v nekaj, ampak raje poskrbimo, da bomo izvabili tisto, kar že obstaja - v našem otroku in v nas. Delfinja vzgoja jim bo pri tem lahko v pomoč." Eva Hrovat, mama, psihologinja, vedenjska in družinska terapevtka Cena e-knjige je 14,99 EUR.

Obstaja vzgojni pristop, ki je povzel ime po čudovitih in inteligentnih morskih sesalcih - delfinih. Kako deluje? Knjižna uspešnica "Delfinja vzgoja" na podlagi najnovejših raziskav v nevroznanosti in znanosti o vedenju razkrije, zakaj preveč nasilni, z nadzorom obsedeni »tigrovski starši« in permisivni »starši meduze« notranjo motivacijo v resnici zavirajo.

POVEZANE KNJIGE