Anina kuhinja za nosečnice in doječe matere

Anina kuhinja za nosečnice in doječe matere - Ana Žontar Kristanc | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Žontar Kristanc
DIMENZIJA
7,68 MB
IME DATOTEKE
Anina kuhinja za nosečnice in doječe matere.pdf
ISBN
4519813776717

OPIS

Mnenja sem, da na naše police spada tudi slovenski priročnik/kuharica, namenjena nosečnicam in doječim mamicam in ne samo prevedene ter zastarele literature. Potrudila sem se tako, da je knjiga teoretična in praktična in tako v teh dveh obdobjih ne potrebujete nobene druge, saj v tej najdete vse kar v zvezi s prehrano in recepti potrebujete.Upam, da kateri nosečki ali sveži mamici pride prav.

ISBN/EAN:P_9789619398302. Redna cena: 19,90 € Odgovori na najbolj pogosta vprašanja in več kot 100 preizkušenih receptov ... Priročnik z recepti Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice 19,90 € 12,94 € z DDV Mnenja sem, da na naše police spada tudi slovenski priročnik/kuharica, namenjena nosečnicam in doječim mamicam in ne samo prevedene ter zastarele literature. Priročnik z recepti Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice 19,90 € 12,94 € z DDV.

NOSEČNICE Katero hrano črtamo z jedilnika? Hrana, ki je zaužijete čim manj oziroma sploh ne Anina kuhinja za nosečnice in doječe matere Odgovori na najbolj pogosta vprašanja in več kot 100 preizkušenih receptov Ana Žontar Kristanc 19,90 € Dodaj v košarico Resnice in laži o hrani Z izvorno prehrano do boljšega zdravja in primerne telesne teže Anita Šupe 19,90 € Dodaj v košarico Domov / Spletna lekarna / Doječe matere in nosečnice. Doječe matere in nosečnice.

POVEZANE KNJIGE