Živeti Naravo

Živeti Naravo - Masanobu Fukuoka | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Masanobu Fukuoka
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Živeti Naravo.pdf
ISBN
7379398960730

OPIS

Žito vnikne iz žitnega zrna in riž se porodi iz riževega. Riževo polje je to isto zrno, desettisočkrat pomnoženo. Kakijevec se rodi iz kakijevega semena. Kakijevčeve liste in deblo in korenine in cvetove in plodove vse naredi kakijevec. Čim pametnejši je človek, tem manj ve o stvareh, ki nastajajo brez njegove roke in brez najmanjše potrebe po njegovi pameti. Človeška pamet še vedno ne razume, da ne zmore napraviti riževega zrna ali kakijevega lista.Masanobu Fukuoka

Knjigo Masanobuja Fukuoke Živeti Naravo je neposredno iz japonščine prevedel Domen Kavčič; to je sploh prvi prevod originala v ... V delu Živeti Naravo se s Fukuoko pogovarja Tošio Kanamicu, v njem pa filozof in poljedelec Fukuoka v razumljivem in zgoščenem stilu postopoma obdela vse ključne teme, s katerimi se je ukvarjal v svojem življenju. Te se vijejo od zgodovine kmetovanja, v okviru katere so kolonialisti z vsiljevanjem monokulturne pridelave mnoge dežele in ... Živeti naravo Trda - 11.

Riževo polje je to... Živeti Naravo. Odlična knjiga Masanobuja Fukuoke, v kateri je zbirka intervjujev z njim in nam v taki obliki nudi konkretne in strnjene odgovore velikega a hkrati čisto preprostega modreca na prava vprašanja.

POVEZANE KNJIGE