Ustvarjamo s filcem

Ustvarjamo s filcem - Christophorus Verlag | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christophorus Verlag
DIMENZIJA
3,16 MB
IME DATOTEKE
Ustvarjamo s filcem.pdf
ISBN
8268758819454

OPIS

V knjigi se boste prek številnih navodil, opremljenih s slikovnimi prikazi, korak za korakom naučili filcati. Vse tehnike filcanja so natančno opisane in razumljivo pojasnjene.

- Kaj moram upoštevati pri delu s filcem? - Kako prenesem predloge na filc? V knjigi se boste prek številnih navodil, opremljenih s slikovnimi prikazi, korak za korakom naučili filcati. Vse tehnike filcanja so natančno opisane in razumljivo pojasnjene.

venček je izrezan iz papirja, na katerega sem predhodno odtisnila embosirno mapico, same rožice pa so iz raznih ostankov filca, s katerimi me je oskrbela naša super soseda šivilja. ii ustvarjamo s filcem i. frŐhlich zaloŽba bp 2015 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Ustvarjamo s filcem, Mokro filcanje - Suho filcanje - Šivanje s filcem.

POVEZANE KNJIGE