Uniči ta dnevnik

Uniči ta dnevnik - Keri Smith | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Keri Smith
DIMENZIJA
12,68 MB
IME DATOTEKE
Uniči ta dnevnik.pdf
ISBN
7828185934259

OPIS

Med ustvarjanjem te knjige se bo pretakala umazanija. Vse bo popackano z barvo, pa tudi s kakšno drugo snovjo. Dnevnik ne bo ostal suh. Morda se bodo ob tem pojavili dvomi. Le kje je popolno stanje, v kakršnem je ta knjiga bila, ko je bila še nova! Povsod bodo vidni sledovi ustvarjalnega uničevanja. Morda boste začeli živeti nepremišljeno.

66 Fans. hei hei lohka mi pisete kere strani naj resim😂 Uniči ta dnevnik je svetovna uspešnica, ki na izviren in zabaven način spodbuja k ustvarjalnosti! Strani vsebujejo navodila, kot so: »Poberi dnevnik, 1.890.169 izdelkov 430 trgovin 7.340 znamk Uniči ta dnevnik.

Log In. To ni knjiga! (avtorica uspešnice Uniči ta dnevnik) Keri Smith. Knjiga- dnevnik je še nerabljena! O knjigi: Če to ni knjiga, kaj pravzaprav je? To je odvisno od tebe.

POVEZANE KNJIGE