Svetloba

Svetloba - Keidi Keating | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Keidi Keating
DIMENZIJA
3,55 MB
IME DATOTEKE
Svetloba.pdf
ISBN
7658045078613

OPIS

Besedila modrosti so v knjigo prispevali:Don Miguel RuizNeale Donald WalschBarbara Marx HubbardJanet AttwoodMarci ShimoffJohn PerkinsWilliam Arntz…in mnogi drugi»Svetloba je sijajen odsev petih načel, ki so mi pri srcu. Napisana je izključno zato, da bi bralcu omogočila najti svoj prostor med ljubeznijo in resnico. Ponuja se brez prikritih namenov ter podaja misel o upanju in preobrazbi. Vsak sodelujoči pisec vam ponuja najboljše in vas vabi, da obmirujete, prisluhnete, izberete in se prepustite vodenju naravne modrosti, ki je prirojena pravica vseh nas.«

Telesa v naši okolici zaznamo, če so osvetljena. Vpadla svetloba se od njih odbije v vse smeri in del te svetlobe zadene tudi naše oko.

Naštej 3 predmete, ki odbijajo svetlobo. Barvna temperatura svetlobe nam pove barvo svetlobe, ki je nekje med 2500 in 8000 Kelvina ali celo več. Nižja kot je, bolj je svetloba tople, oziroma rumene barve in obratno, višja kot je, bolj je svetloba hladnejša, bolj bele, oziroma modrikaste barve.

POVEZANE KNJIGE