Sedem mostov po prstih

Sedem mostov po prstih - Barbara Žetko | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Žetko
DIMENZIJA
10,73 MB
IME DATOTEKE
Sedem mostov po prstih.pdf
ISBN
1095665716897

OPIS

Kdor pozna EFT, prav dobro ve, da je prepoznavanje neprijetnih čustev prvi pogoj za pravilno uporabo metode. To pa je pogosto vse prej kot enostavno, saj nas tega ne v šoli ne doma ni nihče učil.S pomočjo knjige Sedem mostov po prstih boste bolje razumeli, kaj točno čutite, saj se boste naučili med seboj razlikova- ti sedem izmed najbolj uničujočih in za naše ravnovesje pogubnih čustev. Poleg tega boste imeli na voljo celo vrsto koristnih afirmacij ter številne načine in tehnike, ki vam bodo omogočali čustveno razbremenitev. Delo za osebno rast vas ne bo vodilo le do odpravljanja stresa in do čustvene svobode, temveč vam bo omogočilo tudi razcvet ustvarjalnosti in izražanje tistih talentov, ki jih prav vsi imamo v sebi.

Antolu pope Vramcze kanouniku zagrebechkom, (Zbirka slovenskemu narodu). Bibliofilska izd.

Poleg tega boste imeli na voljo celo vrsto koristnih afirmacij ter številne načine in tehnike, ki vam bodo omogočali čustveno razbremenitev. Sedem mostov po prstih Okt 13, 2020 by hacek 155 views Keine Kommentare Nova knjiga Barbare Žetko o tapkanju, s katero se boste naučili med seboj razlikovati sedem izmed najbolj uničujočih in za naše ravnovesje pogubnih čustev. S pomočjo knjige Sedem mostov po prstih boste bolje razumeli, kaj točno čutite, saj se boste naučili med seboj razlikovati sedem izmed najbolj uničujočih in za naše ravnovesje pogubnih čustev. Poleg tega boste imeli na voljo celo vrsto koristnih afirmacij ter številne načine in tehnike, ki vam bodo omogočali čustveno razbremenitev. S pomočjo knjige Sedem mostov po prstih boste bolje razumeli, kaj točno čutite, saj se boste naučili med seboj razlikovati sedem izmed najbolj uničujočih in za naše ravnovesje pogubnih čustev.

POVEZANE KNJIGE