Popolni izum

Popolni izum - Ashley Spires | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ashley Spires
DIMENZIJA
7,58 MB
IME DATOTEKE
Popolni izum.pdf
ISBN
2392824138263

OPIS

Ana je čisto običajna deklica, le da ima polno glavo idej, ki jih vedno želi uresničiti do popolnosti! Zato se nekega dne odloči, da bo iznašla popolni izum. Za spretno, potrpežljivo in marljivo deklico bo to gotovo mačji kašelj ...Ampak naj se Ana še tako trudi, meri, brusi, žaga in barva, njena stvaritev nikakor ni popolna. Po izbruhu jeze in obupa ji pomaga samo sprehod z zvestim kužem Tobijem. Ta ohladi se tako vročo glavo in Ana svoje delo končno vidi v drugi luči.

Ana je čisto običajna deklica, le da ima glavo polno idej, ki jih vedno želi uresničiti do popolnosti. Popolni izum Ashley Spires / Založba Zala. Založba Založba Zala Avtor Ashley Spires Prevajalec Mateja Črv Sužnik, Matej Sužnik Ilustrator Ashley Spires Poezija/proza/dramatika proza Priporočena starost 3-6 Iskalni niz (vrsta/zvrst, geslo ... Prisluhnimo duhoviti zgodbi Ashley Spires POPOLNI IZUM.

Ti skupni miti so pomagali oblikovati mesta, narode, države, kulture in religije, v imenu katerih se je truma neznancev pripravljena skupaj boriti za ... Najbolj popoln in pregleden TV spored za danes. Kategorizirani dnevni TV sporedi z opisi in ocenami oddaj za izbran dan. Opozorilo.

POVEZANE KNJIGE