Plezalni vodnik. Kamniško-Savinjske Alpe. Repov kot, Kamniška Bela

Plezalni vodnik. Kamniško-Savinjske Alpe. Repov kot, Kamniška Bela - Tone Golnar, Silvij Morojna, Bojan Pollak | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Golnar, Silvij Morojna, Bojan Pollak
DIMENZIJA
3,58 MB
IME DATOTEKE
Plezalni vodnik. Kamniško-Savinjske Alpe. Repov kot, Kamniška Bela.pdf
ISBN
5260471602080

OPIS

Izšla je tretja, dopolnjena in popravljena izdaja vodnika Repov kot, Kamniška Bela. Stene se niso bistveno spremenile, so pa v tem času alpinisti preplezali več kot petdeset novih smeri, mnoge zahtevne pa prosto ponovili. Opravljenih je bilo tudi nekaj alpinističnih smukov po zahtevnih strmih pobočjih. Nova tehnologija nam je omogočila v vodnik vključiti še boljše, tudi barvne fotografske posnetke in natančnejši zemljevid. Nekoliko so predelane in dopolnjene tudi stare skice.

V tem času lahko izdelek kupite s 50-odstotnim popustom. Opis gorovja Kamniško Savinjske Alpe ter gora in izletov v gorovju Kamniško Savinjske Alpe. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE plezalni vodnik REPOV KOT, KAMNIŠKA BELA. 0,00.

Najboljši vodniček od zbirke kamniško savinjske alpe . To je že tretja, dopolnjena in popravljena izdaja vodnika Repov kot, Kamniška Bela. Stene se niso bistveno spremenile, so pa v tem času alpinisti preplezali več kot petdeset novih smeri, mnoge zahtevne pa prosto ponovili.

POVEZANE KNJIGE