Pečka, kapica in puding

Pečka, kapica in puding - Anna Onichimowska | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Onichimowska
DIMENZIJA
12,8 MB
IME DATOTEKE
Pečka, kapica in puding.pdf
ISBN
7989915277208

OPIS

To je pravljica o dveh nenavadnih sosedih: velikem Trolu, ki živi na vrhu ledene gore, in majhnem Cofku, ki živi ob njenem vznožju. Čeprav živita čisto blizu drug drugega, se ne poznata. Nekega dne pa Trol ugrabi Cofka z njegovo kočo vred in ga odnese v svoj grad na gori. Ga hoče zapreti ali le prestrašiti? Ne prvo ne drugo …Knjiga pripoveduje, kako težko se je sporazumevati z drugimi, če ne govorimo njihovega jezika, in nam pokaže, da se je za prijateljstvo treba potruditi.Pečka, kapica in puding se je uvrstila na seznam zakladov Muzeja otroških knjig na Poljskem (2010) in bila nominirana na literarnem natečaju poljske sekcije IBBY Knjiga leta (2010).Knjigo je iz poljščine prevedla Jana Unuk.

[email protected] . Revija V okviru mednarodnega projekta Naša mala knjižnica in v okviru ur knjižnične vzgoje smo v petem razredu prebrali pravljico o dveh nenavadnih sosedih z naslovom Pečka, kapica in puding: o velikem trolu, ki živi na vrhu ledene gore, in majhnem Cofku, ki živi ob njenem vznožju. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] au=dudek, agata, 1984- Virtualna knjižnica COBISS+.

Z njo smo ustvarjali pravljična bitja z ledene gore in se zelo zabavali. Staša Hočevar Zajc.

POVEZANE KNJIGE