Pa še tole ...

Pa še tole ... - Eoin Colfer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eoin Colfer
DIMENZIJA
4,36 MB
IME DATOTEKE
Pa še tole ....pdf
ISBN
9489053860858

OPIS

Dogajanje se začne v klubu Beta, ko Arthurjevo druščino tik pred uničenjem Zemlje reši Zaphod Beeblebrox z ladjo Zlato srce, ki jo namesto računalnika Edija zdaj upravlja leva polovica možganov njegove druge glave. Ford Prefect po nerodnosti zamrzne omenjeno polovico in zdi se, da so pogubljeni. A pojavi se nesmrtni Ovečeni Velepotež in jih reši, nakar s svojimi žalitvami tako razjezi Zaphoda, da mu ta obljubi smrt in Velepotež, naveličan življenja, se z veseljem strinja. Le kdo bi ga bil zmožen ubiti – pomislijo na Thora. Pri vsem tem pa jim prav nič ne pomaga okoliščina, da Vogoni hočejo uničiti vse Zemljane.

Eoin Colfer ( 1) ISBN/EAN:P_9789616968195. Redna cena: 26,90 € Šesta knjiga Štoparskega vodnika Na voljo tudi e-knjiga na spletnem portalu .

Telekom Slovenije je začel s postopki za izvedbo procesa prodaje odvisne družbe TS Media, so po četrtkovi seji nadzornega sveta sporočili iz Telekoma Slovenije. Družba TS Media ima v lasti portal Siol, pa še portala Najdi.si... Najprej čestitke Financam in še posebej Simoni Toplak za tole: Med državami, za katere ne velja prepoved izvoza korona cepiva, so denimo Norveška, Švica, Isandija in Balkan.

POVEZANE KNJIGE