Od hiše do niše

Od hiše do niše - Špela Ledinek Lozej | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Špela Ledinek Lozej
DIMENZIJA
8,27 MB
IME DATOTEKE
Od hiše do niše.pdf
ISBN
7434258913412

OPIS

Kuhinja je središče, je srce doma. V kuhinji poteka velik del vsakdanjika, poleg jedi se tu oblikuje tudi življenjski slog in družbeni položaj. Kuhinje, kuhinjske prakse in reprezentacije so se v 20. stoletju spreminjale. Oblika, raba in pomen kuhinje so bili povezani s splošnimi in tudi z (mikro)regionalno specifičnimi gospodarskimi, družbenimi, demografskimi, kulturnimi in ideološkimi okoliščinami in naposled tudi z družbeno-ekonomskimi razmerami gospodinjstva. V knjigi je predstavljen formalni razvoj kuhinje v razmerju s spremembami kuhinjskih praks ter podob kuhinje v Vipavski dolini v 20. stoletju.

Konstrukcijski sistemi za leseno montažno hišo ... 464,9 m2, hiša, zgrajena l. 1995, 712 m2 zemljišča, Poslovno stanovanjski objekt, prodamo.

V kuhinji poteka velik del vsakdanjika, poleg jedi se tu oblikuje tudi življenjski slog in družbeni položaj. Kuhinje, kuhinjske prakse in reprezentacije so se v 20.

POVEZANE KNJIGE