Nova levica in krščanstvo

Nova levica in krščanstvo - Francisco José Contreras, Diego Poole, Alenka Vrečar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francisco José Contreras, Diego Poole, Alenka Vrečar
DIMENZIJA
3,98 MB
IME DATOTEKE
Nova levica in krščanstvo.pdf
ISBN
8819351649615

OPIS

Levičarske stranke, ki so v 20. stoletju doživele polom svojega osrednjega programa socializma, so v 21. stoletju družbeno-ekonomsko revolucijo zamenjale z moralno-kulturno. Liberalizacija splava, nova opredelitev zakonske zveze, propagiranje »novih modelov družine«, radikalni feminizem, legalizacija mehkih drog itd. so zdaj gonilne teme nove postsocialistične levice.Knjiga španskih profesorjev filozofije prava, ki temelji na trdni zgodovinski, sociološki in intelektualni argumentaciji, se pogumno loteva velikega izziva, pred katerim je danes družbeni model zahodnih demokracij. S svojimi uvidi bo bralcem pomagala, da bodo odločneje in bolj kompetentno sodelovali v tej veliki bitki idej.»Da katoličan ne bo nevedna ovčica, ki zgolj bega in trepeta pred hudobnim volkom z leve, je dobro vedeti, kaj je v igri. V igri je več kot politika.«Branko Cestnik v spremni besedi

stoletju doživele polom svojega osrednjega programa socializma, so v 21. stoletju družbeno-ekonomsko revolucijo zamenjale z moralno-kulturno.

Diego Poole, Francisco Jose Contreras. $15.99; $15.99; Publisher Description.

POVEZANE KNJIGE