Moja prva šivarica

Moja prva šivarica - Sabina Alibegić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabina Alibegić
DIMENZIJA
11,89 MB
IME DATOTEKE
Moja prva šivarica.pdf
ISBN
4294381862081

OPIS

Izvedeli boste vse o osnovah šivanja in izdelavi oblačil!Knjižica vas popelje čez začetni tečaj šivanja korak za korakom. Spoznali boste šivalni stroj in se ga naučili uporabljati; odkrili boste ročne, strojne in vezilne vbode; prevozili prvo vožnjo s šivalnim strojem. Šivalni projekti so opremljeni z ilustracijami, slikami in opisi za izdelavo krila, hlač, majice in oblekice. Izvedeli boste tudi, kako pokrpati, skrajšati in popraviti svoja oblačila, in kako z naravnimi sredstvi odstranite madeže iz oblačil.Uporaben priročnik za vsak dom!

Lahko se udeležiš naše pustne sobotne delavnice, ki bo potekala 1 marca v Ljubljani. Pomagala ti bom sešiti Anino tuniko in Petra Kozina ti bo pokazala kako se naličiš. Si hobi ustvarjalec/ka in ne znaš zašiti sam? Tukaj najdeš enostavne nasvete in ideje za izdelavo "naredi sam" izdelkov. Knjiga spregovori o samotnosti, o poti skoz življenje, razmejeni z dvema ljubeznima, ki pa nista obrodili sadov.

Pomagala ti bom sešiti Anino tuniko in Petra Kozina ti bo pokazala kako se naličiš. Si hobi ustvarjalec/ka in ne znaš zašiti sam? Tukaj najdeš enostavne nasvete in ideje za izdelavo "naredi sam" izdelkov. Knjiga spregovori o samotnosti, o poti skoz življenje, razmejeni z dvema ljubeznima, ki pa nista obrodili sadov. Ali pač, saj tega zapisa … Vaša košarica je trenutno prazna .

POVEZANE KNJIGE