Moja prva šivarica

Moja prva šivarica - Sabina Alibegić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabina Alibegić
DIMENZIJA
5,68 MB
IME DATOTEKE
Moja prva šivarica.pdf
ISBN
1381983310192

OPIS

Izvedeli boste vse o osnovah šivanja in izdelavi oblačil!Knjižica vas popelje čez začetni tečaj šivanja korak za korakom. Spoznali boste šivalni stroj in se ga naučili uporabljati; odkrili boste ročne, strojne in vezilne vbode; prevozili prvo vožnjo s šivalnim strojem. Šivalni projekti so opremljeni z ilustracijami, slikami in opisi za izdelavo krila, hlač, majice in oblekice. Izvedeli boste tudi, kako pokrpati, skrajšati in popraviti svoja oblačila, in kako z naravnimi sredstvi odstranite madeže iz oblačil.Uporaben priročnik za vsak dom!

Preprost kroj in hitra izdelava! Tokrat sem sešila rokave iz elastične čipke in osrednji del iz tanjšega... LANG, J.: Lorenzo Veličastni LEKSIKON Yu mitologije. LONDON: family guide.

PARIS: family guide. Najbolj brane ali iskane knjige v aprilu 2013.

POVEZANE KNJIGE