Magija za realiste

Magija za realiste - Irena Štaudohar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irena Štaudohar
DIMENZIJA
8,65 MB
IME DATOTEKE
Magija za realiste.pdf
ISBN
3862576222228

OPIS

Magija za realiste je knjiga esejev, ki govorijo o različnih človeških stanjih, čustvovanjih in o tem, česa vse so zmožni možgani in čutila. Njeno sporočilo je, da ima človek v svojem duhu in telesu vse predispozicije, da je dober človek. Eseji, ki so zasnovani kot zgodbe, temeljijo na najsodobnejših nevroloških odkritjih in evolucionarni in moralni psihologiji. Magija za realiste je filozofska in terapevtska knjiga, saj govori o človeški volji in njeni moči. O volji do življenja.

Eseji, ki so zasnovani kot zgodbe, temeljijo na najsodobnejših nevroloških Magija za realiste. Ljubljana, Beletrina, 2015.

Eseji, ki so zasnovani kot zgodbe, temeljijo na najsodobnejših nevroloških odkritjih in evolucionarni in moralni psihologiji ... Magija za realiste je knjiga esejev, ki govorijo o različnih človeških stanjih, čustvovanjih in o tem, česa vse so zmožno možgani in čutila. Njeno sporočilo je, da ima človek v svojem duhu in telesu vse predispozicije, da je dober človek.

POVEZANE KNJIGE