Ljudje, prižgimo luč!

Ljudje, prižgimo luč! - Frane Milčinski Ježek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Frane Milčinski Ježek
DIMENZIJA
4,5 MB
IME DATOTEKE
Ljudje, prižgimo luč!.pdf
ISBN
6994257463275

OPIS

Izbor poezije Franeta Milčinskega - Ježka je kakor snidenje s Srečo.V vrsticah, ki so melodično usklajene, je brati lirične, izpovedno ganljive pesmi, a tudi humorno privite, z občimi resnicami (ne)sprijaznjene modrosti nedoseženega genija, ki je zmogel bridkobo in sladkost. Ježkovi poeziji pridajamo preudarek prozne nravi.Pesemsko-prozni ogrlici namenimo posebno popotno brašno – zvočno knjigo, ki zgosti šanson in recitacijo.

Šansone bo odpel Robert Kren, popevke pa Ana Markelj Karlič. Ljudje, prižgimo luč! Glasbena šola Domžale. December 24, 2020 · Naj luč miru in upanja zasveti v vaših srcih! Lučko v vaš dom prinašajo učenci petja Glasbene šole Domžale z učiteljico Urško Urbanija Žun ob orgelski spremljavi dr.

srebrno cesto riše, da bomo šli po njej. PRIŽGIMO LUČ, LJUDJE! Naj luč na ceste sije! LJUDJE, PRIŽGIMO LUČ! Naj luč na ceste sije! Za otroke naše male: ko njihov bo ta svet, naj vrt jim bo, ne skale, kot bil milijon je let.

POVEZANE KNJIGE