Kam je izginil moj libido?

Kam je izginil moj libido? - Cristophe Marx | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cristophe Marx
DIMENZIJA
5,92 MB
IME DATOTEKE
Kam je izginil moj libido?.pdf
ISBN
6642024042688

OPIS

Takrat je bil Rok Pečečnik, ki si je nadel umetniško ime Tristan, star 19 let, danes pa je 28.Izdal je prvenec z naslovom Večer za dva in ga predstavil najbližjim in slovenski eliti v Klubu Cankarjevega doma. KAM JE IZGINIL MOJ DENAR - Robert T. Kiyosaki.

Priljubljeni zabavljač je imel očitno vsega polno glavo, zato si je vzel zaslužen dopust, saj so njegovi prenosi večkrat trajali po 8 ur in več. Večino lanskega leta je Slovenske železnice (SŽ) pretresala sindikalna vojna. Iz nje je kot zmagovalec izšel Silvo Berdajs, vrsto let najvplivnejši železničarski sindikalist.Njegov največji konkurent Albert Pavlič, s katerim sta dolga leta skupaj obvladovala enega največjih poslovnih sistemov v državi, je železnice moral zapustiti..

POVEZANE KNJIGE