Domača kuhna pa to

Domača kuhna pa to Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,94 MB
IME DATOTEKE
Domača kuhna pa to.pdf
ISBN
3221963912330

OPIS

Z namenom, da skrite jedi naših prednikov širom dežele ne bi ostale le mit o nekdanji slovenski kuhinjo in z njihovimi ustvarjalci odšle v pozabo, so se slovenski osnovnošolci vnovič podali na pot raziskovanja lastne kulinarične dediščine in se na Tekmovanju v kuharskih veščinah avtohtonih lokalnih ali regionalnih posebnosti odpravili na izlet v zgodovino slovenske kmečke, delavske ali meščanske kuhinje, kot ga še nismo doživeli.

Z neprecenljivo medgeneracijsko komunikacijo so med nas že četrtič postavili več kot 150 receptov, ki so v času naših prednikov zaznamovali del kulturnega bivanja prebivalcev posamezne regije, mesta ali vasi. Domača kuhna pa to Avtor: Tomaž Kušar | Mar 15, 2013 | Nerazvrščeno | 0 komentarjev Dvanajstega marca so se mladi kuharji pod mentorstvom učiteljice Tatjane Selak, udeležili kuharskega tekmovanja v obujanju slovenske kulinarične dediščine na Domačiji Novak, v Sadinji vasi pri Žužemberku. Domača kuhna pa to (tretja epizoda) - Pozabljeni recepti naših babic Že tretje nadaljevanje kuharske knjige »DOMAČA KUHNA PA TO: pozabljeni recepti naših babic« prinaša zbirko receptov in opise običajev, ki so jih zbrali slovenski osnovnošolci v projektu Tekmovanje v kuharskih veščinah avtohtonih lokalnih ali regionalnih posebnosti. Otroci slovenskih osnovnih šol in Anka Peljhan: Domača kuhna pa to Založba Didakta. Trda vezava, dimenzije 176x230 cm.

Recepte in opise običajev so zbrali slovenski osnovnošolci v projektu Tekmovanje v kuharskih veščinah avtohtonih lokalnih ali regionalnih posebnosti. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Anka Peljhan: Domača kuhna pa to, mehka 2012. 0,00.

POVEZANE KNJIGE