Beli muc in črni muc

Beli muc in črni muc - Helena Kraljič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
11,35 MB
IME DATOTEKE
Beli muc in črni muc.pdf
ISBN
3370000136387

OPIS

Včasih se nam zdi, da je najlepše, če smo na svetu čisto sami, da nas vsi pustijo pri miru. Lahko se igramo kakor hočemo in kolikor hočemo – tako kot beli muc, ki se zapreda v volno, se žgečka po podplatih in dela žabice s kamni. A glej: razigranemu mucu se zgodi nesreča; k njemu pride plašni jecljavček – črni muc. Pomaga mu, da spet najdeta vse stvari iz čudežnega starega kovčka, ki prinaša belemu mucu srečo. – In kako gre pravljica naprej? Ne povem! Če bi radi videli in vedeli, kako je, če norčije uganjata beli in črni muc skupaj, preberite slikanico podrobno in v celoti ter se pogovorite o njeni zgodbi »čudovite dvojine« in izvrstnih ilustracijah Adriana Janežiča. Pripovedujte si jo še in še, vedno znova. Opazujte obliko vrstic, izraze na obrazih obeh junakov, ponovitve … Kaj vse se ponavlja in zakaj?

2019 Dodaj odgovor Prekliči odgovor. Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Helena Kraljič: Beli muc in črni muc by Morfemplus published on 2020-06-07T11:23:42Z. Recommended tracks Helena Kraljič: Moj dedek by Morfemplus published on 2020-09-10T18:05 ... Včasih se nam zdi, da je najlepše, če smo na svetu čisto sami, da nas vsi pustijo pri miru.

POVEZANE KNJIGE