Andrej in Piki

Andrej in Piki - Claire Freedman | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claire Freedman
DIMENZIJA
4,69 MB
IME DATOTEKE
Andrej in Piki.pdf
ISBN
1682908492853

OPIS

Slikanica o fantu Andreju, ki se preseli v veliko mesto. Sredi mestnega vrveža je osamljen in potrt, dokler nekega dne ne najde izgubljenega psička Pikija. Zdi se, da je Andrej končno našel prijatelja, ampak Piki pogreša svoj pravi dom!Čeprav mu je težko, se Andrej odloči poiskati prave Pikijeve lastnike. Njegova poštenost je nagrajena; Pikijeva lastnica je deklica Petra, tako da Andrej sploh ne izgubi prijatelja, temveč najde še prijateljico.

Recenzija: Zaletavi bober #športajmoinberimo - #januar 2021. Sabina Fras Popović, Nives Markun Puhan, Bukla 158, 17.2.

Sredi mestnega vrveža je potrt in osamljen, dokler nekega dne ne najde izgubljenega psička Pikija. Cena: 19,95 EUR. Zdi se, da je Andrej končno našel prijatelja, ampak Piki pogreša svoj pravi dom! Čeprav mu je težko, se Andrej odloči poiskati prave Pikijeve lastnike.

POVEZANE KNJIGE