120 najboljših slovenskih gostiln po izboru www.siol.net

120 najboljših slovenskih gostiln po izboru www.siol.net - Miha First | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha First
DIMENZIJA
6,36 MB
IME DATOTEKE
120 najboljših slovenskih gostiln po izboru www.siol.net.pdf
ISBN
1393492231235

OPIS

V več kot petih letih je ekipa, sestavljena iz bolj ali manj novinarsko obarvanih jedcev, obiskala okoli 300 gostiln po vsej Sloveniji. V tej knjigi je ostalo natanko deset ducatov tistih, ki so si po našem mnenju priborile najboljše ocene. Da bo vodič še uporabnejši, ocenam dodajamo tudi aktualne lestvice najboljših gostiln v posameznih slovenskih pokrajinah in ocene vinske ponudbe posameznih gostiln.

ocenam dodajamo tudi aktualne lestvice najboljših gostiln v posameznih slovenskih pokrajinah in ocene vinske ponudbe posameznih gostiln. 120 najboljših slovenskih gostiln po izboru www.siol.net; O portalu O projektu; Komu je namenjen; Kontakt ; Knjige Celotna produkcija; S podporo JAK ... 120 najboljših slovenskih gostiln po izboru www.siol.net.

Avtorji First Miha (avtor), Leskovšek Matej (fotograf) Leto izdaje 2015 10 najboljših gostiln v Ljubljani leta 2017. Najboljša v okolici Ljubljane: Skaručna.

POVEZANE KNJIGE