Življenje brez glutena

Življenje brez glutena - Suzana Kranjec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzana Kranjec
DIMENZIJA
5,16 MB
IME DATOTEKE
Življenje brez glutena.pdf
ISBN
3024483908245

OPIS

Knjiga bo v pomoč in razmislek: bolnikom s celiakijo, alergikom na jajca in mleko, bolnikom, s težavami prebavil, ščitnice in multiplo sklerozo, vrtcem, šolam in drugim ustanovam, vpletenim v procese priprave brezglutenske prehrane, pa tudi zdravim ljudem, ki želijo izboljšati svoje počuzje, življenjski slog. Ključni poudarki iz knjige: Poglavitni dejavniki za kakovostno življenje s postavljeno diagnozo celiakija: ozaveščenost in samodisciplina bolnika ter pripravljenost sodelovanja vpletenih. Celiakija kot način življenja, neobremenjujoč za okolico. Odstiranje tančice na področjih psihosocialnega počutja kroničnih bolnikov in psihologije prehrane. Brezhibna čistoča v brezglutenski kuhinji - tolmačena docela drugače kot v običajni. Podrobna razlaga brezglutenske deklaracij in predstavitev torstnih živil, nakup le-teh, uporaba posode in kuhinjkih pripomočkov. Pravilna priprava in organizacija brezglutenskih obrokov v domači in šolskih kuhinjah oz. obratih javne preghrane. Brezglutenski obrok naj nikakor ne bo skupek predelanih industrijsko pripravljenih živil brez glutena, ampka vselej živa hrana, ki telo oskrbuje z energijo. Pomen telesnih vaj; predstavitev či-gong vadbe in taostičnih vaj, namenjenih tudi krepitvi notranjih organov. Povzetki in preglednice: dovoljeno/prepovedano, priporočeno/odsvetovano. 137 receptov v sliki in besedi. Preko 680 fotografij, ki čtivo naredijo nazorno in bralcu prijazno.

Brezglutenski obrok naj nikakor ne bo skupek predelanih industrijsko pripravljenih živil brez glutena, ampak vselej živa hrana, ki telo oskrbuje z energijo. Pomen telesnih vaj; predstavitev či-gong vadbe in taoističnih vaj, namenjenih tudi krepitvi ... Knjiga Življenje brez glutena je sad znanja, sicer usvojenega zavoljo ugotovljene prehranske omejitve, a zato še kako s pridom uporabljenega! In ne nazadnje to znanje ni posredovano naprej zgolj z namenom ogibanja glutenu, temveč tudi izboljšanja posameznikovega počutja in življenja na splošno. Fermentiraj.si - Življenje brez glutena, Ljubljana, Slovenia.

Pomen telesnih vaj; predstavitev či-gong vadbe in taoističnih vaj, namenjenih tudi krepitvi ... Knjiga Življenje brez glutena je sad znanja, sicer usvojenega zavoljo ugotovljene prehranske omejitve, a zato še kako s pridom uporabljenega! In ne nazadnje to znanje ni posredovano naprej zgolj z namenom ogibanja glutenu, temveč tudi izboljšanja posameznikovega počutja in življenja na splošno. Fermentiraj.si - Življenje brez glutena, Ljubljana, Slovenia. 6,598 likes · 7 talking about this.

POVEZANE KNJIGE