Vzemite zdravje v svoje roke

Vzemite zdravje v svoje roke - Elaine Hollingsworth | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elaine Hollingsworth
DIMENZIJA
12,53 MB
IME DATOTEKE
Vzemite zdravje v svoje roke.pdf
ISBN
8180141123902

OPIS

Avtorica je odkrila, da industrija hrane in zdravil obvladuje zdravje in zdravljenje v luči svojega pohlepa. Zato spodbuja odgovornost do samega sebe in nam pove, kako lahko mnoge bolezni pozdravimo brez zdravil.Že v prvem poglavju tega »učbenika« zdravja boste izvedeli, kako je mogoče pozdraviti vsaj 64 bolezni brez zdravil. Če le vemo, kaj jih povzroča; to naj bi bilo nepravilno delovanje ščitnice, ki ga običajni testi ne pokažejo. Testiramo pa se lahko sami …Na široko obravnava želodčno kislino in njen velik pomen za prebavo in ob tem opozarja na zmoto o antacidih. Natanko se poglablja v osteoporozo in po njenem zmotne načine zdravljenja izgubljanja kostne mase, razlaga delovanje hormonov, piše, kaj je potrebno, da ne bi dobili raka na dojki, kaj lahko storimo, da si zavarujemo prostato …Večina tega, kar prečitamo v knjigi, nas preseneti, saj je v nasprotju s tistim, kar mislimo, da vemo.Avtorica, 85-letna nekdanja hollywoodska igralka Elaine Hollingsworth, je številne nasvete, ki jih razlaga v knjigi, preizkusila na sebi, pogosto navaja odkritja in izjave neodvisnih znanstvenikov. Po vsem svetu je navezala na desetine stikov z zdravniki, ki niso delali za farmacevtske družbe. Prebrala je na stotine zamolčanih znanstvenih člankov in se pogovarjala z njihovimi avtorji. Odkrila je, da industrija hrane in zdravil obvladuje zdravje in zdravljenje v luči svojega pohlepa in ji za zdravje ljudi mnogokrat pravzaprav ni mar.In že to, da bomo začeli ob branju knjige razmišljati na drug način in da bomo sami poskrbeli za zdravje sebe in svojih bližnjih, opravičuje njen nakup.

Na dobro zdravje mogoče gledajo kot na naključje oziroma kot na nekaj, nad čimer nimajo veliko nadzora. "Dajmo živeti, ne životariti!" je napisala znanka in nadaljevala: "Pa če je to v ednini, dvojini ali množini. Dihajmo, jejmo, plešimo, končno si kupimo tisto obleko iz izložbe in ljubimo se.

641 všečkov. To je stran, kjer se prepletajo tako medicina, kot tradicionalna kitajska medicina, karmična diagnostika, nutricistika in še mnogo... Avtorica je odkrila, da industrija hrane in zdravil obvladuje zdravje in zdravljenje v luči svojega pohlepa.

POVEZANE KNJIGE