Vango

Vango - Timothée de Fombelle | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Timothée de Fombelle
DIMENZIJA
10,93 MB
IME DATOTEKE
Vango.pdf
ISBN
9968713061611

OPIS

New York 1936.Vanga preganjajo demoni iz preteklosti. Toda ne bo več dolgo na begu. Skrivnost iz preteklosti se pričenja razpletati, saj odkrije sled za človekom, ki je uničil njegovo družino. V senci hitro spreminjajočega se sveta, ki drvi proti drugi svetovni vojni, se bo Vango soočil s tistimi, ki so ga toliko časa preganjali in odkril kdo v resnici je.Pisatelj se skozi napeto zgodbo dotakne tem, kot so iskanje resnice, obsodba totalitarizmov, boj proti zlu, nesebična pomoč, požrtvovalnost in ljubezen.

Združljiv je z večino vodnih mehov, nudi možnost pritrditve cepina in pohodniških palic. VanGO Alerts and Notices. Inclement Weather, Delays, and Closures.

Icons made by Pixel Buddha from www.flaticon.com Dogodivščina, ki se začne v Parizu 1934 in se razširi preko Evrope v Rusijo in Južno Ameriko. Pred notredamsko katedralo se med množico začne zasledovanje.

POVEZANE KNJIGE