Ustvarjalno čečkanje

Ustvarjalno čečkanje - Carolyn Scrace | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carolyn Scrace
DIMENZIJA
11,19 MB
IME DATOTEKE
Ustvarjalno čečkanje.pdf
ISBN
7745289750459

OPIS

Se kdaj zalotite, da med poukom, predavanjem ali telefonskim pogovorom kos papirja nezavedno zapolnite s črtami, vijugami, geometrijskimi vzorci, ali pa morda z rožicami ali zvezdicami?Ponavljajoči se vzorci pomagajo pri koncentraciji, sproščanju in doseganju notranjega miru in pomirjenosti, obenem pa razkrivajo vaše skrite misli, čustva ali trenutno razpoloženje.Knjiga je odličen pripomoček za razvijanje ustvarjalnosti, poln idej, kako s čečkanjem ustvariti umetniške izdelke. V njej so predstavljene tehnike in načini, kako se lotiti raznih materialov in postopkov.Ustvarjate lahko kjerkoli, saj ne potrebujete posebnih pripomočkov.Knjiga je lahko tudi lepo darilo, saj je čudovito oblikovana.

jun 2014. Carolyn Scrace ( 2) ISBN/EAN:P_9789619358221.

v., 128 str., 19,90 € Ustvarjalno čečkanje spodbuja umetniško žilico, ponavljajoči se vzorci pa nam ... Ustvarjalno čečkanje Carolyn Scrace 19,99 € Dodaj v košarico Priporočnik za življenje Izkoristi danosti življenja Danilo Kosi 27,00 € Dodaj v košarico Sončni labirint Adrian Predrag Kezele 18,90 € Dodaj v košarico Nataša Detič, članica kluba in lastnica Založbe Ocean je za terapevte, ki delajo v domu podarila več izvodov knjige Ustvarjalno čečkanje, da se bodo po napornem delu sprostili. Zbrano je skupina predstavnic LK Trbovlje odnesla v Dom v torek, 13.

POVEZANE KNJIGE