Učinek medenih tednov

Učinek medenih tednov - Bruce H. Lipton | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bruce H. Lipton
DIMENZIJA
3,39 MB
IME DATOTEKE
Učinek medenih tednov.pdf
ISBN
7478117635001

OPIS

Spoznajte, kako nam lahko kvantna fizika (dobre vibracije), biokemija (ljubezenski napoji) in psihologija (zavestni in nezavedni um) pomagajo pri ustvarjanju in ohranjanju zavestnih, ljubečih odnosov, ki lahko nazadnje ozdravijo tudi planet.Spomnite se najlepšega ljubezenskega razmerja v svojem življenju – tistega, ki vam je povsem spodneslo tla pod nogami. Ljubila sta se dneve in noči, nista bila lačna, komaj kdaj vaju je zažejalo in imela sta neskončno energije: učinek medenih tednov, ki naj bi trajal večno.Žal se medeni tedni pogosto izrodijo v vsakodnevno pričkanje, mogoče ločitev ali zgolj toleriranje. Dobra novica je, da ni nujno tako.Bruce H. Lipton, avtor uspešnice Biologija prepričanj, v svoji najnovejši knjigi pojasni, kako lahko ustvarite učinek medenih tednov, pa tudi, kako ga uničite. Ko boste vedeli, kako ste ga ustvarili in kako ste ga izgubili, boste prenehali javkati nad slabo karmo v odnosih in podobno kot on oblikovali trajno srečen odnos, ki temelji na ljubezni, sodelovanju in sporazumevanju.

Knjige so v slovenskem jeziku in na zalogi. Preverite Vendar lahko norija medenih tednov iz človeka izsrka toliko energije, da si boš verjetno vsaj en večer želela delati nekaj popolnoma vsakodnevnega.

Vse to negativno vpliva na spolno življenje ženske, njeno psihološko stanje. Možnost dodatnih eksplozij pred evropskimi volitvami je zelo verjetna, kar bo seveda tudi Šarčeva težava. Medenih tednov je bilo v zadnjih 14 dneh v koaliciji sicer nepreklicno konec, zdaj se stopnjujejo tudi znotrajkoalicijske bitke, Alenka Bratušek proti Lebnu in SMC-ju, Karl Erjavec proti Andreji Katič in SD-ju in tako dalje. Kraj je očarljiv destinacijo medenih tednov.

POVEZANE KNJIGE