Trenutek odločitve

Trenutek odločitve - Harry Massey, David R. Hamilton | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harry Massey, David R. Hamilton
DIMENZIJA
10,32 MB
IME DATOTEKE
Trenutek odločitve.pdf
ISBN
8221056188171

OPIS

Odkrijte svoj življenjski smisel in ga uskladite z univerzalnim vzorcem uspeha.V vesolju in vsem v njem je mogoče odkriti fraktalne vzorce. Avtorja pojasnjujeta, kako univerzalni vzorci in cikli vplivajo na naše življenje in delovanje, čeprav imamo tudi svobodno voljo. Ko boste razumeli fraktalno naravo stvarstva, boste zmogli obvladovati svoje mišljenje, določiti cilje in delovati tako, da se boste povezali s širšimi pozitivnimi vzorci in spremenili življenje na bolje tako sebi kot drugim.Trenutek odločitve je priložnost za notranjo preobrazbo. Kdor prebere to knjigo, se pridruži svetovni skupnosti posameznikov, ki so se odzvali na evolucijski vzgib in so postali gibalo sprememb, nujnih za lepši svet in srečnejše bivanje na njem.

Avtorja pojasnjujeta, kako univerzalni vzorci in cikli vplivajo na naše življenje in delovanje, Trenutek odločitve Rose Tremain. Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.

V pravi drami je za dve stotinki sekunde prehitela Mikaelo Shiffrin. Trenutek odločitve! V svojem ritmu. Zasedba Tabu bo prinesla odločitev o pop rockovskem zmagovalcu glasbenega izziva V svojem ritmu.

POVEZANE KNJIGE