Superživila

Superživila - Tonia Reinhard | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tonia Reinhard
DIMENZIJA
11,65 MB
IME DATOTEKE
Superživila.pdf
ISBN
6105854396024

OPIS

Nekatera živila so tako koristna za nas, da jih imenujemo »superživila«. Zanje je značilno, da so bogat vir pomembnih hranil, ki so nujna za naše zdravje in blagostanje. Katera so ta živila? Kako lahko iz njih dobite čim več? Ali res tudi čokolada in kava spadata med superživila?Knjiga Superživila odgovarja na ta vprašanja in vam pomaga:- izbirati med več kot 200 vrstami zelenjave, gob, stročnic, sadja, oreščkov, zelišč, žitaric, semen, mesa, morskih sadežev, mlečnih izdelkov, pijač, slaščic in prehranskih dopolnil,- izbrati hrano z največ hranili in najmanj kalorijami,- primerjati živila s pomočjo priložene podrobne analize hranilnih sestavin,- optimalno izkoristiti koristne učinke izbranih živil z nasveti za njihovo pripravo,- ustvariti oseben izbor živil, ki so najprimernejša za vaše osebno zdravstveno stanje in prehranske cilje.Če želite spremeniti svojo prehrano ali izvedeti več o zdravem prehranjevanju, potem je to knjiga, ki vam na enem mestu ponuja vodnik po hranilno bogatih živilih. Vsebuje vse potrebne informacije za vaše prehranske odločitve in vam bo predstavljala neprecenljiv pripomoček na vaši poti do zdravega življenja.

Ponudba živil za zdravo in aktivno življenje. Nasveti, recepti, mnenja in vse ostalo... Superživila so sinonim za učinkovito obrambo pred vsiljivci, saj dokazano krepijo odpornost tvojega telesa.

Zaradi tega izredno blagodejno vplivajo na naše zdravje in dobro počutje. Izraz se je najprej začel uporabljati v trgovinah, nato pa tudi v člankih in blogih.

POVEZANE KNJIGE