Srečanja z nagualom

Srečanja z nagualom - Armando Torres | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Armando Torres
DIMENZIJA
7,84 MB
IME DATOTEKE
Srečanja z nagualom.pdf
ISBN
5783308185087

OPIS

»Don Juan je govoril, da je strah tisto, kar omejuje človekovo zaznavanje. Da bi bili sposobni rokovati s svetom, ki nas obkroža, smo se morali odpovedati svojemu zaznavnemu darilu; to je naši zmožnosti pričevanja vsemu. Žrtvovali smo let zavesti v zameno za varnost znanega. Vendar mi lahko živimo močna, drzna, zdrava življenja; lahko smo brezgrajni bojevniki; toda ne upamo si!«Carlos CastanedaArmando Torres je v knjigi Srečanja z nagualom zbral nauke, ki jih je Carlos Castaneda predstavil tako v javnih predavanjih kot tudi v osebnih pogovorih.Delo vključuje eno najbolj nedojemljivih premis v Carlosovem učenju – tisto, kar je on poimenoval pravilo naguala – nalogo obnove tradicionalnega znanja na globalni ravni.To pravilo je del don Juanovega načrta za revolucijo zavesti in Armandu je bilo naročeno, naj ga razkrije javnosti štiri leta po Carlosovem odhodu s tega sveta.

Dyer je mednarodno priznan in ... Srečanja z nagualom-Pogovori s Carlosom Castanedo 21.90 € 20 ... Njen obseg, 100 000 šlok, dvovrstičnih verzov z 32 zlogi za desetkrat presega.

Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Cada ser humano es por derecho un guerrero que ha logrado su lu... Srečanja z nagualom Pogovori s Carlosom Castanedo Armando Torres 21,90 € Dodaj v košarico Ljubezen do sebe je pot do zdravja Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha Heather Dane, Louise L.

POVEZANE KNJIGE