Samo smeh nas lahko reši

Samo smeh nas lahko reši - Miha Mazzini | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Mazzini
DIMENZIJA
5,79 MB
IME DATOTEKE
Samo smeh nas lahko reši.pdf
ISBN
4969673321526

OPIS

Po knjigi Če ti ni kaj prav, se pa izseli je pred vami nadaljevanje razmišljanj Mihe Mazzinija o slovenski družbi. Samo smeh nas lahko reši vsebuje izbor kolumen, ki jih je avtor objavljal na portalu Planet Siol.net med leti 2012 in 2014.

Ljubimo to razlago, saj nas postavi v najbolj priljubljeno vlogo žrtve. Nič hudega sluteči smo se sprehajali in - hop - države ni bilo več. V oddaji S knjižnega trga bomo obravnavali romana Andreja Predina Prihodnost d.o.o., izbor pesmi Tomasa Venclove Stičišče in zbirko kolumen Mihe Mazzinija Samo smeh nas lahko reši..

Polni koledarji, prazni dnevi (zgodbe) Paloma negra (roman) ameriška izdaja Kupite na Amazonu! Če ti ni kaj prav, se pa izseli! (eseji) Duhovi (zgodbe) Nemška loterija (roman) Knjiga Samo smeh nas lahko reši vsebuje izbor kolumn, ki jih je Mazzini objavljal na portalu Planet Siol.net med letoma 2012 in 2014. Na terasi pred knjigarno Goga v Novem mestu bodo z avtorjem govorili o smehu, reševanju, pisanju in kolumnah. Tisti, ki smo te čase doživeli, lahko povemo, da so fosili za prižnicami postali tako smešni, da so se ugreznili na smetišče zgodovine.

POVEZANE KNJIGE